About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Saturday, September 8, 2012

hye' i'm back :)

hye hye hye,,,hurmm,,sedar x sedar,,,nak dekat abes dah satu semester miss syira kat usim ni,,,about 5 weeks to go n i'll take my FINAL exam!! huwaaa,,takut la jugak kan,,,hhaha,,,wish me luck eh,,,wishing for 4 flat,,,jyeahh,,,hahah,,hurmm,,sonok la jugak duk kat usim ni,,hahah,,jap,,berkurun berabad dah miss syira x update blog kan,,huhuu,,,hurmm,,best la duk kat sini,,kawan2 baek,,housemates baek..heee..hurmm,,i miss my family so much,,even raye aritu dah balek rumah dah,,but still missing them,,huhu,,,however life must be go on,,,huhuu,,inilah yg dipanggil kehidupan kan,,,hurmm,,,i would like to say something about girl...haha,,,hurmm,,aritu mase kuliah bio,,,my lecturer said " HATI PEREMPUAN DI MULUT, MULUT LELAKI DEKAT HATI".. betulkan statement ni,,hihihi,,,why why? haha,,betullah,,pmpuan kadang2 dye pakai ckp je,,tapi dye x bermakne nak ckp ape2 pun,,dye just ckp je,,,kadang2 dye marah,,tpi x bermaksud pun nak marah,,huhu,,hurmmm ...i wanna stop here..,,nak study pulak,,hee,,again,,wish me luck in this coming final exam,,heheh,,daa daa,,wassalam,,

No comments:

Post a Comment