About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Thursday, November 22, 2012

ALLAH IS THE BEST PLANNER :)

ASSALAMUALAIKUM..

hye hye hye,,,huhu,,lame dah x update,,hurmm,senanye miss syira nak balek usim dah,,,setelah sbulan cuti sem,,ni nak masuk sem 2,,,doakan utk miss syira eh! smoge miss syira berjaye mencapai cita2 dunia dan akhirat miss syira.. In Shaa ALLAH,,,
okay tajuk kat atas..ALLAH IS THE BEST PLANNER,,
memang,,x dapat di tolak  x dpt di sangkal ALLAH adalah best planner,,PERANCANG TERBAIKK,,DIA tahu ape yg terbaik untuk hamba2 NYA...
so,,andai kita di timpa ujian,,bersabarlah dan redhalah,,pasti ade hikmah,,jgn pernah mengeluh,,tapi redha,,sebab,,ALLAH IS THE BEST PLANNER,,
same goes kepade sape2 yg putus cinta ke...kalau dah ditakdirkan tiada jodoh,,terimalah,,,fikirlah,,ALLAH dah mentakdirkan kita dgn org lain,,jgn terus menerus menangisi perpisahan,,,tapi yg paling penting,,cari cinta ALLAH dahulu,,in shaa ALLAH kebahagian dunia akhirat dapat kita capai,,
so,,,rase tgh sedih giler skang ni..nak balek usim dah,,,huhuhu,,susah btul nak tinggalkan umah,,
xpe,,ALLAH IS THE BEST PLANNER,,
so..smpai di sini je,,,pray for all muslim especially for palestinian,,
ASSALAMUALAIKUM :)