About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Thursday, April 26, 2012

kolej matrikulasi perak

assalamualaikum,,hye hye,,hihii,,okay,,25 april 2012 ari tu,,sume la spm former 2011 tunggu2 kul 12,,haha,,sebab ape?? matrik kluar result,,,hahah,,okay,,miss syira dapt KOLEJ MATRIKULASI PERAK,,
hhihihihi,kembali ke GOPENGHAGEN...huhuhu,,dah 5 taun duk situ,,tmbah staun lagi,,hahha,,mungkin org x terbayangkn sbp integrasi gopeng tu ngan matrik gopeng,,tau x,,sbelah2 je,,yg memisahkan kteorg adelah pagar,,boleh2 sembang2 lagi ngan dak matrik,,huhuh,,nn,,well,,memang tmpat ni pedalamn,,dlm 4km bru jmpe simpang utame nak kuar ke pekan,,,,huhuhu,,xpelah,,syukur alhamdulillah dpt situ,,gpun,,jimat duet,,nak balek,,dekat siket,,still dlm perak,,n dah pro dah kat gopeng tu,,mane x nye,,5 taun dah duk situ,,nak balek ke ape ke tau la nak mnuju ke mane,,hew3,,btw,,masih menunggu result UPU,,,kalau dpt asasi yg btul2 kos yg miss syira nak,,will go for asasi lah,,klu x,futher matrik ler,,hihi,,doakan miss syira berjaye!

2 comments:

  1. hua3 .. gopeng dah panggil mari balik .. ape boleh buat .. taniah2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,tunggu upu dlu ler,,hikhik,,tpi,ase cm g matrik je,,hoho

      Delete