About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Tuesday, May 31, 2011

SCOUTS JAMBOREE 2011 AT PUTRAJAYA...



hyep!!hhoho..ok,,i'm just back from scouts jamboree,,,hurghh,,lethargic!,,umm,,photo kat atas tu,,snap mse stop kat rnr tapah,,hohoho...mse ni,,kteorn on the way nak g putrajaya la 4 the jamboree,,,hohoho..camp ni,,ok la..kteorg dtg nak memeriahkan himpunan sejuta belia uh,,umm,,byk memory,,ade yg best,,ade gak yg x bez,,nyampah gler,,,especially 4 the girl,ade bnde yg kte nyampah kan!!..

ni,,tempat kteorg slu mkn,,hahha,,mkn kat tepi jalan je,,mse ni,,kteorg sume rindu tanter kat dewan makan,,seriously!!!,,mknn kat dm sejuta kali gande sdapnye,,,kteorg blaja appreciate mknn kat igop!!hohohoh

ni kwasan campsite kteorg,,hohoho...ok la..not bad,,

ini adalah bumbum masjid SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN,,masjid besi,,sgt byak bejase kat kteorg,,tmpat solat,,mandi,,dan,TDO!!dah mcam hotel kteorg wat masjid tu,,yela,,tdo kat khemah panas,,kat masjid tenang,,hahahah

keadaan dalam masjid,,tenang kan!!

mse ni tunggu tuk konvoi basikal,,bengang gler,,dekat 2 jam tunggu bru smpai konvoinye,,saba je la..hahhahaah..

konvoi basikal un smpai la..huhuhu

malam perasmian,,rsenye,,kteorg smbang hje,,coz x dengar pape,,mesej org,,n kol je,,hohoho



ni la yg miss syira suke!!!hahha,,SUPER JUNIOR M,,spe x suke,,akhirnye,,dapat gak jumpe suju m ni,,hohoho...comey,,cute ,,encem,,hohoho...umm,,
jamboree,,bez gak,,tpi rindu umah,,hohoho..sampai sek lbey kurang kul 4.30 ptg,,huhu,,,alhamdulillah,,sume bejalan lncar,,huhuhu,,,ok,,rsenye ni kut,,nty,,ade pape lgi,,miss syira cte lgi ok!!!^_^

Sunday, May 1, 2011

scewl..scewl..scewl...

umm,,,hyep..umm,,nak cte sal scewl lah,,umm,,sek miss syira bru je dpt sek kluster kecemerlangan...skang ni,,tgh betanding tuk sek berprestasi tinggi ngan anugerah asrama terbilang,,byknye,,student yg tension,,byk kje kne wat,,ngan bz stdy lgi,,n waktu sek un dipnjangkn,,abes 2.25 petang,,start blek at 3.10..huuu,,trime je la...hahha,,umm,ritu ade ari muslimah,,mang sume melaram gler lah,,hahahah...bez la,,gempak gak,,congrate to basyar la..bejaye wat...umm,,x leh lupe..miss syira jdi penyampai anugerah,,ala2 abp uh,,hahha,,lawak2,,tpi,,bez moment la..sayang lak nak tinggalkn sek nty,,hahha,,syg kawan,,cikgu,,hahhaha,,ummm,,no idea nak tulis pe..byk senanye memory kt igop ni,,x kan lupe lah sume tu,,i love u all...