About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Tuesday, December 20, 2011

assalamualaikum,,,umm,,byk memory kat sek,,,neyh,,sky n moon gazing,,kat dataran ilmu sekolah berasrama penuh integrasi gopeng,,,<3



ni lak memory kat klas 5 kindi,,,gonna miss u all..my class ade 19 girls n 10 boys,,huhuhu,,see,,girls punye class,,,hhahaha,,
ni lak batch miss syira yg sgt sgt sgt disayangi,,huhuhuhu


my friends,,i will not forget u,,u all had coloured my life,,thanx 4 everything,,,gonna miss  u all..do remember,,i love u and always remember u,,,huuu,,<3..miss syira,,,

Wednesday, December 14, 2011

IT'S OVER!!

ASSALAMUALAIKUM,,haha,,,okaih,,memang berabab berkurun dah x update blog,,,huhu,,biaselah,,busy ngan SPM!!,,huhuh,,alhamdulillah,, i tried my best,,so,,,hope dpt result yg best la,,skang ni kne byk bedoa n tawakal,,huhuhu,,,minx sume gak doakan kejayaan miss syira,,,umm,,finally,,i'm not a school student anymore,,,but,,zmn sekolah is my best memories ever lah,,,mang syg gile2 kat kawn2 n cikgu2,,,xkan lupekan korang sume lah,,,! gonna miz u all...,,sdey je,,,pasni xde dah duk kat dorm,,makan kat dean makan,,,pkai uniform sekolah,,hnuhu,,sdeyh2,,,huhu,,xkan lupekan lah,,,huhuh,,,tgh2 spm un,,byk gak bnde2 berlaku,,hahaha,,,akan ingat gak,,umm,,,star gazing!!!bez2,.,byk snap pic je senanye,,..papepun,,,miss syira ssaaayyyangggggg igop dan warga2nye,,,<3