About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Tuesday, January 3, 2012

ini kembar lelaki saye,,


hye hye hye,,,ok,,today,,miss syira nak cite sal my twin,,maybe ramai yg xtau yg miss syira ade kemba lelaki,,,ha!..tekejut...ye,,ini adalah kemba miss syira...skang ni..4 januari 2012,,dye kat plkn,,huhuh...17 mac nty dye kuar la..dri kecik smpai la bsr salu same2,,,tadika,,sek ren till sek men,,huh...so,,duk dlm stu perut,,lahir kat tempat same,hospital tanah merah kelantan,,so,,we have a such strong chemistry lah...huhu...ok,,lupe plak,,nak introduce dye ni,,,namenye,,zafri nasrullah bin mohamed ali..um,,xtau lah dye nye status skang ni,,ade gf ke x,,hahahha...rugby player..that's y nampak dye cm tough semacam jeh,,haha...umm,,ape yg lawak...junior2 yg slu bru msuk sek,,mesti ingat kteorg ni couple..aha...coz,,miss syira ade gak la lepak2 ngan kemba miss syira kat sek uh,,n,,,bile org ingat cm2,,lagi la miss syira wat cite kan,,hahha..mang kene tipu la korang,,sweet couple lah,,ape la..muke same la..hahahha,,macm2...humm,,smpai skang miss syira xtau la nak ckp muke kteorg sme ke x,,,identical twin or fraternal twin..hahhaah..papehal pun,,time kasih la kat kemba miss syira ni...sebab jage miss syira..huhu,,walopun dye sebaye,,,tapi dye abg la,,dye lahir dlu,haha..so miss syira panggil dye abang su,,hehhehe..hmm,,walau dye nakal ke ape ke,,dye tetap abg miss syira,,the only one brother that i have in this whole wide world!!!..<3..k lah..stakat ni je,,nty miss syira update lgi,,hehheheh,,daa,,salam~

No comments:

Post a Comment