About Me

My photo
just a simple girl,, love to read novels.. friendly~~ want to be a dentist in future!!

Thursday, April 26, 2012

kolej matrikulasi perak

assalamualaikum,,hye hye,,hihii,,okay,,25 april 2012 ari tu,,sume la spm former 2011 tunggu2 kul 12,,haha,,sebab ape?? matrik kluar result,,,hahah,,okay,,miss syira dapt KOLEJ MATRIKULASI PERAK,,
hhihihihi,kembali ke GOPENGHAGEN...huhuhu,,dah 5 taun duk situ,,tmbah staun lagi,,hahha,,mungkin org x terbayangkn sbp integrasi gopeng tu ngan matrik gopeng,,tau x,,sbelah2 je,,yg memisahkan kteorg adelah pagar,,boleh2 sembang2 lagi ngan dak matrik,,huhuh,,nn,,well,,memang tmpat ni pedalamn,,dlm 4km bru jmpe simpang utame nak kuar ke pekan,,,,huhuhu,,xpelah,,syukur alhamdulillah dpt situ,,gpun,,jimat duet,,nak balek,,dekat siket,,still dlm perak,,n dah pro dah kat gopeng tu,,mane x nye,,5 taun dah duk situ,,nak balek ke ape ke tau la nak mnuju ke mane,,hew3,,btw,,masih menunggu result UPU,,,kalau dpt asasi yg btul2 kos yg miss syira nak,,will go for asasi lah,,klu x,futher matrik ler,,hihi,,doakan miss syira berjaye!

Thursday, April 5, 2012

12th january 1993

hyep...
assalamualikum,,okay,, 12 JANUARY 1993
ape yg special pasal tarikh tesebut??
haha,,sbenanye tu bfday someone,,huu,
bfday sape???
bfday ZAYN MALIK,,or real name dye ZAIN MALIK
actually dye ni islam,,tapi oversea kan,,duk kat negare omputih,,islam pun sparuh2 je,,
miss syira doakan agar zayn malik dpt berubah menjadi seorg islam yg benar2 islam,,bukan sekadar pada nama..:)
jap,,miss syira tunjukkn gerangannye,,hehe




okay,,ni bukan la pic hensem dye,,cume,,dlm gambar ni,,muke pakistan dye lebih siket,,miss syira suke,,hew3
ohh,,dye ni mix,,british + pakistan,,heheh..


hehe,,comel kan??
haha,,senanye xde la niat smpai nak jdikn dye suami,,ceh,,bajet ape,,dye mane kenal miss syira pun,,
mungkin jodoh xde la sehensem si zayn malik ni,,tapi ala2 zayn malik pun boley,,haha
xdelah,,wat ape la muke hensem,,tpi akhlak macam ape kan,,
klu muke x sberape,,tpi akhlak bgus,,tu la yg bgus,,
klu muke hensem+akhlak baik,,itu bonus la,,heeh,,

stakat ni je lah,,heheh,,okay,,daa daa:)


Wednesday, April 4, 2012

writing :)

hye!
haha!
okaih,,senanyekan,,nak jeritttttttttttt,,,
yaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
happy sgt sgt sgt sgt sgt tau,,,
hepy sebab ape??
rahsia,,
walau ini small thing je,,tpi miss syira happy sgt sgt sgt,,
okay,,writing,,
hand writing actually,,
hehe,,miss syira nye hand writing xde la lawa mane,,tpi dikategorikan kemas dan cntik la..
hahha,,membangge diri plak kan,,kahkahakh
miss syira ade la tgk balek tulisan miss syira mse sek rendah,,
hahahhahahahah
gelak giler,,
coz,,besar giler tulisannye,,
mse tu mesti pikir tulisan lawa abes dah,,kahkah,,
pastu,,msuk secondry scewl,,
tgk nota2 mse f1 f2,,
mak aih,,wane wani,,tulisan besar2 lagi,,pastu x reti wat nota,,macam salin buku  rujukan je balik,,hahhaah
msuk f3 f4,,perghh,,tulisan lawa kot! kemas,,sme je sizenye,,nota pun kemas,,nmpak matured gitu!haha
ni abes bangge plak,,haha,,
msuk f5,,
rsenye bulan 1 je tulisan lawa,,
pastu,,ya ALLAH,,tulisan mcm ape,,kalah doctor,,besambung sambung,,kdg besa kdg kecik,,
mne x nye,,mse f5 kan busy gile gaban lah,,
mne de sempat nak tulis lawa2,,
nak tulis nota,,
cikgu aja,,bgi point2 pnting mse ajar,,slin kalah formula 1 kat sepang tu,,haha,,hiperbola plak,,
haha,,karangan pun same,,paragraph 1st lawa la,,lame2,,haha,,bruk,,byk keje,,bukan stu je,,
yg penting,,cikgu paham ape yg ditulis,,
n bile dpt buku excesice balek,,
excited nak tgk markah,,n ade x cikgu komplen tulisan,
alhmdulillah,,xde komplen,,
so,,boleh truskan,,hahahaha,,
okay,,tu je kot,,senanye,,tdi bru je miss syira try2 tulis balek,
haha,,lawa jugak!
hahha,,okay2,,smpai di sini,,daa daa

P/S: hepy sesangat tau,,dpt tau sndri pun hepy,,adoy,,sye sorang je yg memahami,,heheh

Tuesday, April 3, 2012

gotta be you :)

Girl I see it in your eyes you’re disappointed
‘Cause I’m the foolish one that you annointed with your heart
I tore it apart
And girl what a mess I made upon your innocence
And no woman in the world deserves this
But here I am asking you for one more chance


Can we fall, one more time?
Stop the tape and rewind
Oh and if you walk away I know I’ll fade
‘Cause there is nobody else


It’s gotta be you
Only you
It’s got to be you
Only you


Now girl I hear it in your voice and how it trembles
When you speak to me I don’t resemble who I was
You’ve almost had enough
And your actions speak louder than words
And you’re about to break from all you’ve heard
But don’t be scared, I ain’t going nowhere


I’ll be here, by your side
No more fears, no more crying
But if you walk away
I know I’ll fade
Cause there is nobody else

It’s gotta be you
Only you
It’s got to be you
Only you


Oh girl, can we try one more, one more time?
One more, one more, can we try?
One more, one more time
I’ll make it better
One more, one more, can we try?
One more, one more,
Can we try one more time to make it all better?


Cause it's gotta be you
It's gotta be you
Only you
Only you


It’s gotta be you
Only you
It’s gotta be you
Only you




WUWUWUW,,TEHARU :')

identity

holla!
hhehe,,assalamualaikum,,yuhuuu!!
okay,,hurm,,nak cite sat,,rsenye miss syira mengalami kekeliruan identity,,huuu,,
hahaha,,ape pulak kne ngan miss syira ni kan,,
actually,,miss syira ni bukan la macam perempuan melayu terkhir sgt,,,haha,,mcm laki siket,,haha!
mungkin gene kembar miss syira dapat kat miss syira kot,,haha,,
so,,nak ubah la diri ni kan,,nak jadi ayu2 siket,bluekk,,mau ke jadi cm tu,,haha
yg paling penting skang ni,,kne ubah care jalan rsenye,,haha,,
yg lain tu okay je rsenye,,haha,,perasan pulak,,miss syira xde la smpai nak pkai bju laki kan,,still pkai bju pmpuan,,hahah
so,,mama miss syira klu jalan ngan miss syira,,dye mesti  sruh miss syira suh jln cm pmpuan,,hhaha,,smpai suruh pkai ksut tumit tinggi,,miss syira pkai sneakers la slunye,,so rse cm bese je jalan,,tapi,,tu la,,haha,miss syira rse jalan cm gangster pun ade,,xde la gangster,,cm x pmpuan ayu2 tu la..haha!
so,,dalam proses tuka,,xtau la bejaye ke x,,hah,,klu x bejaye,,mcm ni je lah jalannye,,hahha,,
okay,,daa daa :))